fredag 26 december 2008

Julen


Det blev jul trots allt och den blev faktiskt riktigt mysig:)

Träffade min gamla barndomskompis Madde i måndags vilket var jätte mysigt! Tjötade, käkade lunch hos mig och tog en sväng på stan. Har nog inte setts på drygt ett år så det var jätte kul att det blev av:)

Julen firades med familjen hos mamma och pappa. Kommit på att julafton ser ut i princip likadant varenda år. Men det ska liksom vara så. Morgonjulklapp och julfrukost. Lunch och sedan fika till Kalle. Middag framåt 17-18 tiden och sedan Tomte, julklappsutdelning med julgodis som bränsle. Hann med en barbacka tur med Therese och hästarna på morgonen också. Hade dock uppstattat lite bättre väder. Sov hos mamma och pappa både dan innan julafton och på själva julafton.

Fina klappar och mysig stämning<3

Igår, Juldagen, var jag och Sarah på ute på Husaren. Dansade hela kvällen/natten. Satt faktiskt inte nåt. Enda avbrotten var för toan, baren samt byte av dansgolv:-) Tack för en superkväll!

Mår över förväntan idag och har mest tagit det lugnt efter att Sarah åkte hem.

Lägger in några bilder på oss från igår:)


GOD JUL!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul det lät med Husaren och vilken mysig jul! Fick du något du blev speciellt glad över? :)

Lina sa...

Vi får gå ut och dansa sen när du blir 18! Fick kavaj och skjorta till ridningen så jag kan ut och tävla till våren:-) Träningslinne+byxor var också uppskattat.

DenNyaJag.. sa...

Gud var ni var fina, och kul att ni hade så roligt!